Info


TERUGBETALING

Ik ben een door het RIZIV erkende diëtiste. Hierdoor komt dieetadvies in aanmerking voor een (gedeeltelijke) terugbetaling. De exacte terugbetalingsvoorwaarden variëren echter per mutualiteit. Meer info? Neem een kijkje op de website van uw mutualitiet of stuur mij een mailtje.


PRIVACY

Als diëtiste hecht ik veel waarde aan jouw privacy en vertrouwelijkheid. Ik ben gebonden aan strikte medische beroepsgeheimen en wettelijke voorschriften met betrekking tot persoonsregistratie. Je kunt erop vertrouwen dat jouw gegevens veilig zullen worden behandeld.

Indien gewenst, kan er aan het begin en het einde van onze begeleiding een schriftelijke rapportage worden verstrekt aan jouw huisarts. Deze informatie wordt toegevoegd aan jouw persoonlijk medisch dossier om een volledig beeld van jouw gezondheid te behouden.


ANNULATIE VAN EEN AFSPRAAK

Een afspraak annuleren kan tot 24h kosteloos (Telefonisch per sms). Indien niet tijdig verwittigd, ben ik genoodzaakt de kosten in rekening te brengen. Ik waardeer je begrip en dank je voor je medewerking.

• EAT BETTER, LIVE BETTER •